Agenda

Datum: volgt
Aanvang 10.00 uur.
Lees meer »

Ervaring

De workshop Mediumschap heeft mijn intuitieve ontwikkeling verder op gang gebracht. De workshop werd op een speelse en open manier gegeven. Het leren en dus ook foutjes maken voelde in deze setting heel veilig. Het is bijzonder te ervaren hoeveel je kunt voelen, zien of horen. Alien heeft daarvoor hele leuke oefeningen die me keer op keer weer verrasten en versteld deden staan in mezelf, in anderen, maar ook in het leven in brede zin.

Siska R.


Journey to Your Heart & Soul

Tijdens deze workshop gaan we met elkaar op ontdekkingsreis. Je krijgt meer inzicht in jezelf, waar ligt jouw kracht en je leert meer te luisteren naar en te vertrouwen op je innerlijke stem. Je wordt je meer bewust van de reis die jouw ziel aan het maken is.

Door je intuïtieve en mediamieke gave verder te ontwikkelen wordt je je nog bewuster van je intuitie en je gevoeligheid en leer je hoe je kunt vertrouwen op wat je ziet en ervaart. Je kijk op het leven kan veranderen door een dieper besef van wie je bent en wat je kunt.

Alles is met elkaar verbonden en hoe meer inzicht je krijgt in jezelf en je spirituele processen, hoe meer je kunt loslaten en vertrouwen op dat wat is. 

Onderwerpen die aan bod komen:

  • meditatie
  • coaching
  • afschermen
  • helder- zien, -voelen, -horen en - weten
  • aura leer en kleursymboliek
  • psychometrie oefeningen door middel van foto's, voorwerpen en kaarten
  • Encaustic art (wastekening) maken en deze voor elkaar 'lezen'

Iedereen leert het mediumschap in zijn of haar eigen tempo, je leert met en van elkaar en de ziel bepaald het tempo. 

Deze workshop is voor iedereen (mixed levels), je hoeft geen specifieke ervaring te hebben. Het is een intense dag van bewust worden en delen.

Datum: volgt
Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur

Kosten: 1 daagse workshop: 80 euro

Je kunt je opgeven via het contactformulierGeduld is de sleutel tot geluk

© Alien Florijn - design JS