Ervaringen

Workshop 'Ontmoeting met je Gidsen'

Diverse reacties:

Het was een waardevolle dag.

Bedankt voor de fijne dag, ik heb er enorm van genoten. Ik heb de nodige bevestigingen ontvangen en kan hiermee weer verder!

Wat een mooie dag, dankjewel.


Coaching

Ik wil je bedanken voor je begeleiding. Het heeft zeker een en ander opgeleverd. Ik heb meer energie en ben weer aan het vooruit kijken!


Workshop 'Intuitieve Ontwikkeling'

Diverse reacties:

Bedankt voor deze fijne en inspirerende dag. Ik kom heel graag een keer terug.

Je gaf me een eyeopener. Bedankt!

Deze dag doet mij goed. Alles draait om weer echt waarlijk mens te mogen zijn. Dank je!

Ik bewonder je nuchtere en kalme verschijning. Je bent een mooi mens.

Een hele mooie bijzondere dag was het Alien. Dank je wel daarvoor.


Consult

Ik wil je nogmaals bedanken voor het bijzondere en speciale gesprek. Ik heb er meer rust in mezelf door gekregen en kijk er met een heel goed en liefdevol gevoel op terug.

Marion


Coaching

Ik wil je hartelijk bedanken voor jouw coaching. Om echt in beweging te komen koste mij meer moeite dan ik had verwacht. Maar door jouw coaching ben ik toch vooruit gekomen en heb ik nieuwe inzichten gekregen.

Erik


Coaching

Ik heb Alien leren kennen als coach in 2014. Samen hebben we een traject doorlopen, waarin ik me bewuster van mezelf ben geworden en beter in mijn kracht ben komen te staan. Ik heb veel gehad aan de open gesprekken, de handige tips en de eerlijke feedback. Alien laat je zelf werken en de oplossing ontdekken en ervaren, waardoor je ook echt resultaten boekt. Ik kan haar absoluut aanraden!

Bianca


Workshop 'Intuitieve Ontwikkeling'

Bedankt voor de mooie heftige dag. Veel indrukken gekregen. Ik ben er een stukje rustiger door geworden. Veel info. Je muziekkeuze was fantastisch. Dank voor de mooie dag met veel lieve mensen. Was een super ervaring.

Monique


Workshop 'Intuitieve Ontwikkeling'

Wat een warme en inspirerende dag! Leuk gevarieerd programma en leuke gelijkgestemde mensen getroffen. Heb er van genoten, dank je wel. 

Tjaakolina


Workshop 'Mediteren'

Het was een super ervaring. Ik gebruik jouw tips dagelijks. Ik heb meer rust in mezelf gekregen.

Erica


Workshop 'Intuitieve Ontwikkeling'

Het was erg inspirerend in een leuke sfeer. Een mooi klein groepje met mooie spirituele momenten, heel erg bedankt.

Atsje

Consult

Ik wil je nogmaals bedanken voor het mediumschapconsult, het heeft mij erg goed gedaan en heeft mij rust gegeven.

Erik


Workshop 'Healing Mediumschap'

Ik ben moe en voldaan thuisgekomen met de waardevolle kennis en ervaring die ik heb mogen ontvangen en opdoen. Ik ga ermee aan de slag. Dankjewel.

Kees

Coaching

Het moodboard wat ik heb gemaakt op jouw advies werpt zijn vruchten af! Ik denk nog vaak aan wat je me hebt laten inzien. Het heeft me echt goed geholpen en helpt nog steeds!
 
Rianne

Workshop 'Ontmoeting met je Gidsen'

Wat een bijzondere ervaring is het om je gidsen te mogen ontmoeten! In een huiselijke sfeer weet Alien de energie van de groep te gebruiken en voert je via een aantal fijne meditatie-oefeningen naar een ontmoeting met je gidsen. Ik gun iedereen om dat een keer mee te maken. Het was voor mij een ontzettend fijn, ontroerend en waardevol moment. Verder vond ik het mooi dat een groep mensen, die elkaar niet kennen, zo fijn en vertrouwd met elkaar om kunnen gaan tijdens de workshop. Alien, in een woord: Geweldig! Bedankt voor deze mooie dag.

Folkert


Workshop 'Intuitie en Mediumschap'

Naar aanleiding van gisteren (16-3) wil ik je nogmaals bedanken voor de mooie dag! Ik heb bijzondere dingen ontdekt en probeer er mee te oefenen. De sfeer was geweldig vond ik en jou manier van het begeleiden spreekt me erg aan. Het is ook fijn bevestigd te krijgen wat je allemaal kunt en hoe je daar op kunt en mag vertrouwen! Voor mij reden om toch ook andere workshops te gaan volgen in de nabije toekomst.

Jeanette


Workshop 'Ontmoeting met je Gidsen

Op 26-10 de workshop 'Ontmoeting met je gidsen' gehad bij Alien. Ik werd al wakker met een blij en verwachtingsvol gevoel en dat heeft me de hele dag niet meer losgelaten. Het was een fantastische dag, met een hele fijne groep en een liefdevolle begeleiding van Alien. Ik was wel erg moe, maar het was het echt waard. Ik weet zeker dat het wel de eerste, maar beslist niet de laatste workshop is die ik bij Alien gedaan heb. Ik zie al uit naar de volgende keer, begin november.

Ronny de Moye


Consult

Ik ben samen met mijn dochter Maaike op consult geweest bij Alien. We wilden graag contact met mijn overleden moeder, resp. haar oma. Ik had al eerder de gewaarwording gehad dat ze bij me was geweest, maar Maaike nog niet. Wat ik bijzonder vond was dat zij niet alleen contact kon maken met overleden personen, maar ook heel goed de karakters van Maaike en mijn andere dochter kon omschrijven. Het was een heel fijne avond die Maaike en ik als heel warm en positief hebben ervaren.

Fransje Wagensveld-Groenen


Workshop 'Ontmoeting met je Gidsen

Afgelopen vrijdag (26-10) was in alle opzichten een hele fijne en bijzondere dag. Wat een fijne groep vrouwen bij elkaar, het voelde allemaal heel warm! Jij straalt die rust en warmte ook uit. Je merkt gelijk dat iedereen zich op z'n gemak voelt, zich kan ontspannen en zichzelf mag zijn en dat is heel waardevol!

Voor mij voelt het zo goed dat ik al voorzichtig contact met mijn gidsen heb mogen maken. Ik voel nu ook dat ik nooit alleen ben en ik voel me nu gesteund!

Lieve groeten, Astrid


Workshop 'Ontmoeting met je Gidsen

Mooie en goede geleide meditaties met prettige muziek op de achtergrond. Ik zat heel diep in de meditaties, dat is een goed teken. De meditaties zijn op een rustig tempo opgebouwd, heel prettig. Erg mooi, wat ik allemaal mocht zien en ervaren. Ik zou het fijn vinden als je de meditaties op CD uit zou brengen. Dat is voor mij een hele prettige manier om thuis te kunnen mediteren. Ik vond de groep heel prettig, het voelde heel goed.

Fenneke D.


Workshop 'Intuitieve Ontwikkeling'

Ik vond het heel leerzaam en ook wel vermoeiend, het ontdekken van jezelf, waar je grenzen liggen, bij je gevoel komen. Eerst vond ik het eng, maar door deze workshop durf ik meer naar mijn gevoel te luisteren. Het was erg gezellig en liefdevol.

Fenneke G.


Workshop 'Intuitieve Ontwikkeling'

Ik heb heel veel geleerd en veel indrukken gekregen maar ook heel veel gelachen en vriendschappen opgebouwd.

Helma


Huiskamerdemonstratie

Ik heb antwoorden gekregen op mijn vragen en bewijzen over mijn vader en moeder. Ik had nog nooit een sessie bijgewoond en dit is erg goed bevallen!

Geke

Huiskamerdemonstratie

We hebben 27 september een huiskamerdemonstratie gehad met Alien. Het was een hele fijne avond waarop we met Alien kennis konden maken in een prima sfeer. We waren met een heel gemeleerde groep en waren er allemaal heel blij mee, ook al kwam de een wat meer aan bod dan de ander. Het heeft me in ieder geval over de streep geholpen om workshops bij Alien te gaan volgen. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen en hoop zelf nog veel bij Alien te doen.

Ronny de Moye


Consult

Ik heb erg veel aan het consult gehad. Heb er een stuk rust door gekregen en het gevoel dat mijn moeder toch veel bij mij is, is bevestigd. Het geeft mij kracht!

Groetjes, Monique


Workshop Intuitie & Mediumschap

De workshop Mediumschap heeft mijn intuïtieve ontwikkeling verder op gang gebracht. De workshop werd op een speelse en open manier gegeven. Het leren en dus ook foutjes maken voelde in deze setting heel veilig. Het is bijzonder te ervaren hoeveel je kunt voelen, zien of horen. Alien heeft daarvoor hele leuke oefeningen die me keer op keer weer verrasten en versteld deden staan in mezelf, in anderen, maar ook in het leven in brede zin.

S. Ravensbergen


Huiskamerdemonstratie

Ik had eigenlijk helemaal geen verwachtingen. Het meest opmerkelijke was dat gewoon alles klopte. Ik was totaal verbaasd. Het bewijs was overduidelijk, al het bewijs klopte. Ik voelde me na de avond overweldigd, beladen, opgelucht en heb een goed gevoel.

R. Strijker


Consulten

Ik heb Alien leren kennen vlak na het overlijden van mijn lieve pap (22-01-2010). Mijn pap is maar 8 weken ziek geweest. Hij overleed aan leverkanker en was helaas nog maar 54 jaren jong!

Huiskamerdemonstratie:

Tijdens die avond kreeg ik contact met mijn papa en zijn moeder (mijn oma die ook al overleden is). Het was een hele bijzondere ervaring, vooral omdat Alien mijn verhaal nog niet kende en niet wist dat ik mijn vader pas geleden was verloren. Ze vertelde mij dingen wat ze echt niet kon weten, wat mijn lieve papa en oma haar dus wel moesten vertellen! Een bijzondere en ontroerende avond! Met een voldaan gevoel ging ik naar huis.

Consult

Na die avond heb ik regelmatig contact gehad met Alien en ben ook bij haar thuis geweest voor een consult. Het voelde voor mij zo goed, zo kon ik toch nog met mijn papa 'praten' en weet ik dat hij bij ons is en over ons dochtertje waakt en haar beschermd. Zij was in januari net 1 jaar geworden toen mijn papa en haar opa overleed.

Alien heeft mij geholpen door over een hele zware periode in mijn leven heen te komen en mijn leven weer op te pakken. Ook zonder mijn lieve papa gaat mijn leven door.

Huisbezoek:

Pas geleden is ze bij mij thuis geweest, vanwege mijn dochtertje, ze sliep slecht en kon 's avonds niet in slaap komen. Alien heeft haar een toversteen gegeven en die ligt nu nog op haar kast. Het gaat nu goed met het slapen en mijn dochtertje heeft haar rust weer gevonden.

Ik ben erg blij dat ik Alien ken en dat ze mij zo kan helpen. Als ik ergens mee zit of ik weet het niet meer, dan kan ik altijd bij haar terecht. Fijn om iemand te hebben, waar je je zo veilig bij voelt.

Lieve groetjes, Marianne


Huiskamerdemonstratie

Het meest opmerkelijke vond ik dat er bij iedereen een passend antwoord was. Iedereen is aan de beurt gekomen. Ik vond het een hele mooie avond.

Saskia G.


Huiskamerdemonstratie

Er zijn dingen verteld die ik heel graag wilde horen. Alles klopte. De avond heeft me een heerlijk gevoel gegeven. Ik vond het heel indrukwekkend.

Saskia L.


Consult

Ik vond het een mooi consult en voel me er echt beter door.

J. Kuipers


Huiskamerdemonstratie

Ik heb het als heel prettig ervaren toen Alien in contact kwam met mijn overleden vader en gemerkt dat dit mij heeft gesterkt in het rouwproces.
F. Arends

Naar boven


Elke nieuwe morgen is een nieuw begin van ons leven

© Alien Florijn - design JS