Ervaring:

Het moodboard wat ik heb gemaakt op jouw advies werpt zijn vruchten af! Ik denk nog vaak aan wat je me hebt laten inzien. Het heeft me echt goed geholpen en helpt me nog steeds!

Rianne


Coaching

Waar sta je in je leven? Hoe komt het dat dingen niet goed gaan? Waar liggen je talenten, hoe kom je weer in je kracht te staan etc.

Als coach bewandel ik samen met jou een pad, zonder te weten hoe dat pad eruit ziet, een nieuw pad. We gaan samen kijken wat jij nodig hebt. Hierdoor krijg je meer duidelijkheid en kom je weer meer in je kracht te staan.

Tijdens de sessie kunnen er diverse zaken aan bod komen zoals emotionele problemen, stress, verstoorde relaties, angst om beslissingen te nemen, rouwverwerking, levensvragen, eenzaamheid enz. De sessie heeft als doelstelling het (her) vinden van je eigen ik.

Een consult kan persoonlijk of via videobellen, duurt 60 minuten en kost 75 euro.

Wandelcoaching

Je kunt ook een afspraak maken voor wandelcoaching, tijdens een wandeling op de prachtige Veluwe gaan we, op een speelse manier, gebruik maken van de natuur tijdens ons gesprek. Dit werkt heel verhelderend en helend.

Voor het maken van een afspraak of verkrijgen van meer informatie, klik hier.

Je hoeft het niet met anderen eens te zijn om hen te kunnen vergeven

© Alien Florijn - design JS